Zawartość:
Produkt zawiera | W dziennej porcji | %RWS |
---|---|---|
Witamina E (octan D-alfa tokoferylu) | 23 mg | 192% |
Cynk (siarczan cynku) | 7.80 mg | 78% |
Selen (selenian sodu) | 100 µg | 182% |
Likopen | 5 mg | |
Beta sitosterole | 20 mg | |
Kampesterole | 10 mg | |
Stigmasterole | 7 mg | |
Inne sterole | 13 mg | |
Ekstrakt z palmy sabałowej (Serona repens) | 160 mg | |
Pestki dyni w proszku (Cucurbita pepo) | 25 mg |
*RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych
Składniki: Witamina E (octan D-alfa tokoferylu), Cynk (siarczan cynku), Selen (selenian sodu), Likopen, Beta sitosterole, Kampesterole, Stigmasterole, Inne sterole, Ekstrakt z palmy sabałowej (Serona repens), Pestki dyni w proszku (Cucurbita pepo), Koszerna żelatyna wołowa, nośnik: gliceryna roślinna; substancja wiążąca: siarczan wapnia; emulgator: lecytyna sojowa; substancja glazurująca: żółty wosk pszczeli; woda oczyszczona, emulgator: mączka chleba świętojańskiego (w glicerynie z barwnikiem: karmel); kwas asparaginowy, substancja przeciwzbrylająca: fosforan diwapnia (bezwodny); barwnik: dwutlenek tytanu.
Zalecana porcja dzienna: 1 kapsułka. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia.
Sposób spożycia: Dorośli mężczyźni: Przyjmuj 1 kapsułkę dziennie.
Sposób przechowywania: Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Uwagi: Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Tylko dla dorosłych. Nie używaj, jeśli plomba bezpieczeństwa jest uszkodzona lub jej brakuje.
Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu.
Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
Typical symptoms can include difficulty in starting to urinate and more frequent urges to urinate. This potent dietary supplement with 160 mg of Saw Palmetto, Zinc, Lycored Lycopene and much, much more helps promote a healthy prostate with just one soft gel daily.
Ean: 819193020531 |
Forma: Kapsułki miękkie |
Specyfika Produktu: Bez glutenu |
Mój cel: Zdrowie seksualne |