Koszyk:
Levann - jA Skin, Kolagen, Truskawka i Rabarbar, Proszek, 30 x 7g SUPLEMENT DIETY
Zawartość:
Produkt zawieraW dziennej porcji %RWS
VERISOL F - hydrolizowany kolagen rybi 5000 mg
Ekstrakt standaryzowany z owoców aceroli 1000 mg
w tym witamina C 250 mg 313%
Witamina C 250 mg 313%
AstaZine 160 mg
w tym astaksantyna 4 mg
Witamina E 20 mg 167%
Witamina A 400 µg 50%

*RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych

Składniki: VERISOL F - hydrolizowany kolagen rybi, ekstrakt z owoców aceroli standaryzowany na 25% witaminy C, aromaty naturalne (w tym truskawkowo-rabarbarowy), witamina C (kwas L-askorbinowy), AstaZine, witamina E (octan DL–alfa–tokoferylu) witamina A (palmitynian retinylu).

Zalecana porcja dzienna: 1 saszetka (7 g). Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia.

Sposób spożycia: 1 saszetkę produktu należy rozpuścić w 150 ml letniej wody, energicznie mieszając przez ok. 1 minutę. Spożyć najlepiej bezpośrednio po przygotowaniu.

Sposób przechowywania: Przechowywać produkt w zamkniętym opakowaniu, w suchym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.

Przeciwwskazania: Kobiety w ciąży i karmiące piersią przed użyciem powinny skonsultować się z lekarzem. Nie stosować preparatu w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek z jego składników. Nie należy stosować suplementu po upływie daty minimalnej trwałości.

Uwagi: Preparat jest przeznaczony dla osób dorosłych. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.

Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu.

Kraj pochodzenia: Unia Europejska

Ean: 5903018058580
Forma: Proszek
Mój cel: Anti-aging
Uwaga! Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci.

Levann - jA Skin, Kolagen, Truskawka i Rabarbar, Proszek, 30 x 7g

219,00 zł
Produkt dostępny
W magazynie
Termin przydatności: 31.07.2025
Ten produkt najczęściej łączony jest z: