Zawartość:
Produkt zawiera | W dziennej porcji | %RWS |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 448 kJ / 106 kcal | |
Tłuszcz | 1.70 g | |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0.40 g | |
Węglowodany | 1.10 g | |
W tym cukry | 1 g | |
Błonnik | 1.50 g | |
Białko | 21 g | |
Sól | 1.70 g | |
Witamina B12 | 7.50 µg | 300% |
LactoSpore Bacillus Coagulans | 150000000 spores | |
Bifidobacterium bifidum | 150000000 CFU | |
Lactobacillus Acidophilus | 150000000 CFU | |
Lactobacillus rhamnosus | 150000000 CFU |
*RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych
Składniki: Witamina B12, LactoSpore Bacillus Coagulans, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Mieszanka białek roślinnych (88%) (izolat białka grochu, białko z brązowego ryżu, organiczne białko z dyni), sól morska, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: guma celulozowa; barwniki: betanina, antocyjany; zawiera substancję slodzącą (sukraloza); Bacillus coagulans (LactoSpore), Multi-Component Protected Lactic Acid Bacteria (Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus), witamina B12 (metylokobalamina). Może zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, jaj i / lub mleka.
Zalecana porcja dzienna: 30g. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia.
Sposób spożycia: Wymieszaj 30g proszku z 300 ml wody lub mleka roślinnego. Najlepiej spożyć cały produkt w ciągu 3 miesięcy od otwarcia.
Sposób przechowywania: Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte.
Uwagi: Tylko dla dorosłych. Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu.
Kraj pochodzenia: Wielka Brytania
Ean: 5033579001647 |
Forma: Proszek |
Mój cel: Sport, Zdrowe odżywianie |
Dystrybutor/Producent: Olivit Sp. z o.o., ul. Blacharska 11, 61-006 Poznań |