Fiorentini - Chrupki Kukurydziane z Solą Morską Bezglutenowe BIO, 100 g Żywność
Zawartość: 100 g
Zawartość: 100 g
Produkt zawiera | W dziennej porcji | %RWS |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1797 kJ / 426 kcal | |
Tłuszcz | 10 g | |
- w tym kwasy nasycone | 1,2 g | |
Węglowodany | 76 g | |
- w tym cukry | 0,5 g | |
Błonnik | 2,6 g | |
Białko | 6,7 g | |
Sól | 1 g |
*RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych
Składniki: Składniki: kukurydza* (89%), oleje roślinne* (olej kukurydziany*, olej słonecznikowy*), sól morska (1%) (*składniki ekologiczne). Może zawierać mleko (łącznie z laktozą) i soję.
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wystawiać na działanie promieni słonecznych
Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu.
Kraj pochodzenia: Polska
Ean: 8002885007480 |
Forma: Ciastka/Batony/Krakersy |
Specyfika Produktu: Bez glutenu, Wegański, Wegetariański |
Mój cel: Zdrowe odżywianie |