Fiorentini - Chrupki Kukurydziane z Mixem Strączkowych Bezglutenowe BIO, 80 g Żywność
Zawartość: 80 g
Zawartość: 80 g
Produkt zawiera | W dziennej porcji | %RWS |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1798kJ/427kcal | |
Tłuszcz | 11 g | |
- w tym kwasy nasycone | 1,5 g | |
Węglowodany | 66 g | |
- w tym cukry | 0,8 g | |
Błonnik | 6 g | |
Białko | 13 g | |
Sól | 0,92 g |
*RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych
Składniki: Składniki: kukurydza* 57%, mieszanka roślin strączkowych* 30% (groch*, fasola*, soczewica*, ciecierzyca*), oleje roślinne* (kukurydziany*, słonecznikowy*), białko grochu*, sól morska, naturalny aromat oliwy (*składnik eko). Może zawierać mleko (łącznie z laktozą) i soję.
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wystawiać na działanie promieni słonecznych.
Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu.
Kraj pochodzenia: Polska
Ean: 8002885008029 |
Forma: Ciastka/Batony/Krakersy |
Specyfika Produktu: Bez glutenu |
Mój cel: Zdrowe odżywianie |