![]() | Używamy plików cookies do prawidłowego działania sklepu, personalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w sklepie. Zgodnie z dyrektywą dotyczącą prywatności w sieci, musimy zapytać o Twoją zgodę na zapisywanie plików cookies. Wyrażasz zgodę? Dowiedz się więcej. |


Swanson - Fo-Ti (He-Shou-Wu), 500mg, 60 kapsułek SUPLEMENT DIETY
Zawartość: 60 kapsułek
Zawartość: 60 kapsułek
Produkt zawiera | W dziennej porcji | %RWS* |
---|---|---|
Rdest wielokwiatowy (Polygonum multiflorum) (korzeń) | 500 mg |
*RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych
Składniki: żelatyna, substancja przeciwzbrylająca: sole magnezowe kwasów tłuszczowych, emulgator: celuloza mikrokrystaliczna, żel celulozowy; substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu
Zalecana porcja dzienna: 1 kapsułka. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia.
Sposób spożycia: Przyjmuj 1 kapsułkę dziennie popijając wodą.
Sposób przechowywania: Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Przeciwwskazania: Produkt nie jest przeznaczony dla kobiet w ciąży lub karmiących piersią. Zachowaj ostrożność chcąc stosować ten produkt jeśli bierzesz leki lub cierpisz na schorzenia, zwłaszcza choroby wątroby.
Uwagi: Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Tylko dla dorosłych. Nie używać, jeśli plomba zabezpieczająca jest uszkodzona.
Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu.
Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
Suplement marki Swanson zawiera 500 mg korzenia Rdestu Wielokwiatowego. Roślina ta wspomaga siły witalne, wspiera prawidłowe funkcjonowanie organizmu.
W skład produktu wchodzi:
Rozróżnia się dwa typy: Korzeń suszony nie poddany obróbce termicznej. Korzeń prażony , poddany gotowaniu w winie ryżowym i czarnej soli. Z korzenia sporządzić można Odwar do smarowania. Nalewkę oraz napar do picia.
Forma: Kapsułki |
Mój cel: Odporność, Samopoczucie |