Koszyk:

ZYSKAJ 12% RABATU NA KREATYNĘ Z KODEM CREA12

Ładuję...
Bez cukru Bez GMO Bez glutenu Bez soi Wegański
NOW Foods - Stewia i Francuska Wanilia, Proszek, 75g Zdrowa żywność
Zawartość:
Produkt zawieraW dziennej porcji %RWS
Wartość energetyczna 0 kcal
Tłuszcz 0 g
Sód 0 mg
Węglowodany 1 g
W tym cukry 0 g
Zawartość dodanych cukrów 0g
Białko 0 g

*RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych

Składniki: , Maltodekstryna ryżowa, naturalne aromaty wanilii francuskiej, certyfikowany ekstrakt z liścia organicznej stewii i substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu. Nie zawiera alergenów: drożdży, pszenicy, glutenu, białka sojowego, mleka, jaj, ryb, skorupiaków ani orzechów drzewnych. Wyprodukowano w obiekcie GMP, który przetwarza inne składniki zawierające te alergeny.

Sposób spożycia: Służy do naturalnego słodzenia ulubionych napojów i potraw. Słodzić do smaku.

Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w sposób niedostępny dla małych dzieci.

Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu.

Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone

Stewia to obecnie jeden z najpopularniejszych zamienników białego cukru. Wykorzystują ją przede wszystkim osoby na diecie, ponieważ praktycznie nie ma kalorii, a przy tym jest słodsza – około 300 razy – od zwykłego białego cukru. Nawet jej niewielka ilość wystarcza do posłodzenia kawy, herbaty czy ciasta. Wystarczy niewielka ilość stewii, aby nadać słodki smak potrawom. Co ważne, słodzik ten jest w pełni naturalny.

Forma: Proszek
Specyfika Produktu: Bez cukru, Bez GMO, Bez glutenu, Bez soi, Wegański, Wegetariański
Mój cel: Zdrowe odżywianie
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać Recenzje. Proszę Zaloguj się lub Załóż konto
Uwaga! Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci.

NOW Foods - Stewia i Francuska Wanilia, Proszek, 75g

68,50 zł
Produkt dostępny
W magazynie
Termin przydatności: 30.04.2026