Ocet jabłkowy
Ocet jabłkowy powstaje w wyniku fermentacji alkoholu powstałego z reakcji między kawałkami jabłek a drożdżami, w wyniku czego powstaje kwas octowy, główny składnik tego octu. Jest on powszechnie używany jako przyprawa oraz dodatek do potraw, także jako skutecznie gaszący pragnienie napój oraz jako naturalny konserwant do żywności.
© Wszystkie zamieszczone treści chronione są prawami autorskimi. Majątkowe prawa autorskie do materiałów umieszczonych na stronach Sklepu shaman.pl przysługują wyłącznie Sprzedawcy tj. Joannie Śniegockiej prowadzącej działalność gospodarczą pod nazwą Shaman Joanna Śniegocka, z siedzibą w Ostrowie Wielkopolskim przy ul. Długiej 23. Kopiowanie, rozpowszechnianie, dokonywanie opracowań, modyfikowanie, publikowanie lub utrwalanie (w jakiejkolwiek formie) zamieszczonych treści bez uprzedniej pisemnej zgody Sprzedawcy, stanowi naruszenie jego praw autorskich majątkowych.