Koszyk:
Promocja
Ładuję...
MuscleTech - Nitro-Tech 100% Whey Gold, Odżywka Białkowa, French Vanilla Cream, Proszek, 2270g SUPLEMENT DIETY. Zawiera substancje słodzące.
Zawartość:
Produkt zawieraW dziennej porcji %RWS
Wartość energetyczna 516 kJ / 122 kcal
Tłuszcz 2.20 g
Węglowodany 1.40 g
Błonnik 0.50 g
Białko 24 g
Sól 0.20 g
Profil aminokwasowy

*RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych

Składniki: mieszanka białek serwatki (98%) (koncentrat białek serwatki [mleko], izolat białek serwatki [mleko], hydrolizowany koncentrat białka serwatki [mleko]), aromat, emulgator: lecytyny (soja); substancja zagęszczająca: guma guar; substancje słodzące: acesulfam K, sukraloza; chlorek sodu; substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu. Może zawierać gluten, skorupiaki, jaja, ryby, seler, gorczycę i siarczyny.

Zalecana porcja dzienna: 1 miarka (32 g). Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia.

Sposób spożycia: Wymieszaj 1 miarkę z 175 ml zimnej wody lub odtłuszczonego mleka. Stosuj między głównymi posiłkami oraz przed i po wysiłku fizycznym.

Sposób przechowywania: Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci.

Przeciwwskazania: Produkt nie jest przeznaczony dla kobiet w ciąży oraz karmienia piersią.

Uwagi: Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Tylko dla dorosłych.

Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu.

Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone

Forma: Proszek
Mój cel: Sport
Uwaga! Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci.

MuscleTech - Nitro-Tech 100% Whey Gold, Odżywka Białkowa, French Vanilla Cream, Proszek, 2270g

-11%
265,99 zł 299,00 zł
Najniższa cena produktu z 30 dni przed obniżką: 231,55 zł
Discount 34,44 zł, 14.87%

Do końca promocji zostało:

00 Dni
03 Godz.
27 Min.
Produkt dostępny
W magazynie
Termin przydatności: 31.01.2026
ten produkt najczęściej łączony jest z: