Koszyk:

Przechodząc obok piekarni, trudno powstrzymać się przed zajrzeniem do środka i sprawdzeniem, jakie świeżo wypieczone produkty pachną tak obłędnie. Ale w piekarniach nie znajdziemy dziś tylko chlebów, bułek i bagietek. Coraz częściej oferta rozszerzana jest o inne, ekologiczne produkty wzbogacające domowe posiłki. Zapraszamy do zapoznania się z asortymentem produktów marki BioPiekarz Nowakowski, która przygotowuje dla klientów zdrową żywność, korzystając z tradycyjnych metod.

BioPiekarz Nowakowski – najwyższa jakość od 1925 roku

Historia marki BioPiekarz Nowakowski zaczęła się w 1925 roku od założenia zakładu piekarskiego przez Antoniego Nowakowskiego. Tajniki tradycyjnego przygotowywania wypieków zostały z czasem przekazane synom i wnukom, którzy z zaangażowaniem budują rodzinną tradycję. Wiele lat później Aleksander Nowakowski obserwujący zmiany zachodzące na rynku zaczął poszukiwać sposobu na połączenie tradycyjnych metod wypieku z nowoczesnymi rozwiązaniami. Połączył siły z Bogdanem Smolarzem z rzemieślniczej piekarni w jakości bio. W wyniku wspólnej pasji, szacunku do tradycji i otwartości na nowe technologie zaczęli tworzyć produkty o smaku i aromacie, które pamiętali z dzieciństwa oraz dostosowane do specjalnych potrzeb żywieniowych.

Ulubione produkty BioPiekarz Nowakowski w kraju i za granicą

Dziś produkty tworzone przez BioPiekarz Nowakowski znane są nie tylko w Polsce, ale także za granicą. Klienci uwielbiają ich niepowtarzalne walory smakowe, wysoką wartość odżywczą i możliwość wyboru produktów dostosowanych do swojego rodzaju diety. Marka proponuje linię produktów bezglutenowych, a także konwencjonalnych. Wszystkie są tworzone z wysokiej jakości surowców pochodzących ze sprawdzonych źródeł, nieprzetworzone i certyfikowane. Zakłady spełniają niezbędne normy produkcji ekologicznej i nawiązują do przedwojennych receptur.

produktów
produktów