Fiorentini - Chrupki Gryczane z Quinoa i Amarantusem Bezglutenowe BIO, 80 g Żywność
Zawartość: 80 g
Zawartość: 80 g
Produkt zawiera | W dziennej porcji | %RWS |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1764 kJ/418 kcal | |
Tłuszcz | 8,1 g | |
- w tym kwasy nasycone | 1,2 g | |
Węglowodany | 70 g | |
- w tym cukry | 1,3 g | |
Błonnik | 3,5 g | |
Białko | 14 g | |
Sól | 0,4 g |
*RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych
Składniki: Składniki: gryka* (79,6 %), quinoa* (5 %), amarantus* (5 %), ryż*, oleje roślinne* (olej słonecznikowy*, olej kukurydziany*), sól morska (*składniki eko). Może zawierać mleko (łącznie z laktozą) i soję.
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu.
Kraj pochodzenia: Polska
Ean: 8002885007916 |
Forma: Ciastka/Batony/Krakersy |
Specyfika Produktu: Bez glutenu, Wegański, Wegetariański |
Mój cel: Zdrowe odżywianie |